Гордан Здравков поднесе нетповиклива оставка на кормилото на Напредок

Досегашниот тренер на Напредок  Гордан Здравков , вечерва поднесе неотповиклива оставка на кормилото  шеф на стручниот штаб на Напредок.До наименувањето на нов

Read more

Во екот на подготовките Симјаноски го напушта Напредок

Иако подготовките на Напредок се во полн ек и сите поверуваа дека овој играчки потенцијал ќе му стои на располагање

Read more
Exit mobile version