Продолжува хајката против адмнистративците Македонци во кичевската општина

Дел од јавната администрација сите од различни сектори во кичевската локална самоуправа во петокот биле информирани дека од денес ќе

Read more

Дехари започна да брка Македонци од работа

Четири од пет вработени со договор на дело во кичевската противпожарна служба добиле отказ од градоначлникот Фатмир Дехари, објавува Дневник

Read more

По осум години градоначалник, стана советник

По осум успешни години поминати на чело на денес непостоечката Општина Вранештица, Ванчо Србакоски, градоначалничката функција ја замени со советничката

Read more

Смени три партии и по трет пат стана градоначалник

Покрај рекордниот број советнички листи 20, Општина Македонски Брод на овие избори ќе остане запаметена уште по еден куриозитет, а

Read more

Деспотоски: Ќе ги застапувам интересите на сите заедници

Кандидатот за градоначалник на општина Кичево од коалицијата „За подобра Македонија“, Благоја Деспотоски порача дека и во следниот мандат ќе

Read more

Деспотоски со своја веб страница

Од пред неколку дена започна да функционира веб страницата на актуелниот градоначалник на Општина Кичево и кандидат за втор мандат

Read more

Курир за Деспотоски: Кандидатот за градоначалник кој сака да ги обедини кичевчани

Благоја Деспотоски-Ташко е роден 21.07.1958 год. во Кичево, пишува информативниот сајт Курир. ВМРО-ДПМНЕ застана зад неговата кандидатура за претстојните локални

Read more

Благоја Деспотоски Ташко ќе се трка за втор мандат во Кичево

Досегашниот градски татко, Благоја Деспотоски повторно е кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и коалиционите партнери за општина Кичево. Ова било

Read more
Exit mobile version