Локални избори 2013 – Кој каде победи?

Заврши гласањето на локалните избори 2013 година. Рокот за поднесување на приговорите сеуште е во тек. Втор круг за 2

Read more

Локалните избори ќе се одржат на 24 март

Вељаноски денеска согласно роковите утврдени во Изборниот законик го потпиша Решението за распишување избори на членови на советите на општините

Read more