ВИДЕО: Даниел Кајмакоски настапи со песна на Влатко Лозаноски

Одличниот Даниел Кајмакоски кој буквално растура на X Factor Adria, синоќа уште еднаш ја освои публиката,  овој пат со песна

Read more