Поранешните фудбалери на Напредок Глишиќ и Митрески, шампиони на Грузија и Азербејџан

Дека Напредок отсекогаш бил расадник на големи фудбалски имиња, најдобра потврда се  Дарко Глишиќ – Динамо Тбилиси и Игор Митрески-Невчи

Read more

Дарко Глишиќ (екс Напредок) ита кон шампионската титула на Грузија

Во својата прва сезона во првенството на Грузија,поранешниот фудбалер на Напредок,Тетекс и Скопје,Дарко Глишиќ со својот тим Динамо Тбилиси е

Read more