Кичевчанецот Смилески победник на конкурс за дизајн

Проектот „Фрутело“ на младите креативци, 21-годишниот Далибор Смилески од Кичево и 22-годишниот Мартин Стојмировски од Кочани, е победник на конкурсот за

Read more