Дебата во Кичево: „Патриот си ако инвестираш во Република Македонија“

  „Патриот си ако инвестираш во Република Македонија“. Ова е темата на новата, шеста по ред јавна дебата на Здружението

Read more

Ромни победник по првата дебата против Обама

Претседателскиот кандидат на Републиканската партија Мит Ромни победи во првата телевизиска дебата со претседателот Барак Обама, која се одржа вчера

Read more

Јавна трибина по повод загадувањето на кичевските реки

Во изминатите  неколку  децении реката Треска и нејзините притоки се претворија во пловечки депонии поради што повеќето видови од нејзиниот

Read more
Exit mobile version