Во Осломеј ќе биде сместена регионална депонија?

Изградба на регионална депонија во близина на рудникот Осломеј во која ќе се носи отпадот од 9 општини од Југозападниот

Read more

Во Дебрца ќе се одржи работилница за искористување средства од ИПАРД програмата

Во организација на Општина Дебарца, во општинските простории на 22. јули ќе се одржи едукативно информативна работилница за можностите за

Read more

ФОТО: Репортажа од село Мраморец

На покана на селскиот црковен одбор од село Мраморец (Горна Дебарца), здружението од село Белица беше почесен гостин на големиот

Read more