Педофил од Кичево сексуално злоставил малолетно девојче

49 годишен кичевчанец во средата наутро сексуално нападнал малолетно девојче. Против Н.М. кичевската полиција поднела кривична пријава за полов напад

Read more

Фотографијата од сириското девојче која го потресе светот

Ова девојче од Деир Езор, источна Сирија, било врзано од опозициските групи поврзани со Ал Каеда додека пред нејзините очи

Read more
Exit mobile version