Ден на дрвото во Кичево – локации за тргнување и пошумување

Четиринаесеттата акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина – Стоп на катастрофите“ ќе се одржи задутре, среда, 3

Read more

Во Тирана средба меѓу македонскиот и албанскиот министер за земјоделство

Трговската размена меѓу Македонија и Албанија не е на посакуваното нивo и треба да се интензивира преку поблиски средби и

Read more

Откаде ќе се поаѓа за „Ден на Дрвото“ во Кичево

И оваа година на 21 ноември (среда) по 10-ти пат ќе се реализира акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата

Read more