Божиќна литија во Кичево

Post by Medija Centar. Божиќна литија составена од неколку десетини дечиња, празник за очи и душа, ги украси кичевските улици.

Read more

Погребани убиените дечиња во христијанскиот кварт во Дамаск

Девет деца беа убиени на 11 ноември во христијанскиот кварт во Дамаск. Војната во христијанскиот кварт на сирискиот главен град

Read more

Дечиња од Кичево ќе го посетат Секретаријатот за европски прашања

Младинскиот образовен форум во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско општество денеска организира посета на Секретаријатот за европски прашања.

Read more
Exit mobile version