Министерот Спасов ги посети поплавените семејства во Кичево

Пакет со хигиенски средства, ќебиња и вода денеска од Црвениот крст добија 72 семејства главно од ромска националност зафатени со

Read more

Спиро Ристовски нов министер за образование, Диме Спасов за труд и социјална политика

Министерот за образование и наука Панче Кралев поднесе оставка на функцијата, а претседателот на Владата до Собранието достави предлог нов

Read more