Печателе фалц дипломи од Тетовскиот универзитет

Тетовската полиција откри работилница за изработување и дистрибуција на фалсификувани дипломи и уверенија од Државниот унивезитет во Тетово, наменети за лица

Read more

Подигнување на дипломите во ОСУ„Мирко Милески“ во среда

ОСУ “Мирко Милески” Кичево ги информира учениците матуранти дека издавање на дипломите за државна и училишна матура ќе биде на

Read more