На 1 септември стартува проектот „Дисперзирана клиника”

На 1 септември стартува проектот „Дисперзирана клиника”, со кој еминентни и веќе докажани доктори од здравствените установи од Скопје и Охрид ќе

Read more
Exit mobile version