Претстава за деца „Орхан“ утре премиерно во домот на културата

Детската претстава „Орхан“ работена според истоимената книга од Неџати Зекерија утре и задутре ќе биде поставена на сцената во домот

Read more

ФОТО: КУД „Нико Пусоски“ свечено го одбележа јубилејот

Со свечен концерт пред кичевчани во домот на Култрата Кочо Рацин, КУД „Нико Пусоски“ ја одбележа 65-годишнината од своето основање

Read more