ВИДЕО: Голема полициска акција во кумановско Лојане

Во полицската акција „Решето“ изутрината во кумановското село Лојане при претреси во 10 објекти, во шест се пронајдени 34 илегални мигранти, а

Read more

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Застрелани 30 надничари во Грција бидејќи барале плата

30 надничари емигранти биле ладнокрвно застрелани на фарма во областа Илиа на Пелопонез во Грција бидејќи барале плата. Видетото што

Read more