Вело М, МВК Велес и Енерџи најуспешни на вториот друмски натпревар во Кичево

Кичево беше домаќин на  вториот натпревар од шампионатот во друмски велосипедизам за ранг листа. И покрај дождот и влажниот коловоз, велосипедитите  го

Read more