Групите и бандите во градот (3)

Дали може да се зборува баш за банди или за подобро организирани групи во градот, оставам на Ваша проценка !!?

Read more

Табла (за соживотот во минатото во Кичево)

ТАБЛА……..како игра потекнува од Иран, кај нас донесена преку Турција. Паметам како дете и попосле, се играше на неколку „главни

Read more