Симјаноски: Западна Европа без алтернатива, Вардар на крајот на кариерата

Дека утрото е попаметно од вечерта, најдобар пример и случајот со капитенот на Напредок, Жарко Симјаноски, кој откако сите гласила

Read more

Во екот на подготовките Симјаноски го напушта Напредок

Иако подготовките на Напредок се во полн ек и сите поверуваа дека овој играчки потенцијал ќе му стои на располагање

Read more

Симјаноски во трилема Скопје, странство или во старото јато

Одличните настапи во континуитет повеќе од две сезони, надополнети со високото трето место на Напредок во есенскиот дел од сезоната,

Read more
Exit mobile version