Жените повеќе жртви на насилство отколку на тешки болести

„Направи го твоето соседство портокалово“ е паролата која денеска во СЕПУГС „Васил Антевски-Дрен“, беше упатена на означувањето на почетокот на

Read more
Exit mobile version