Во Кичево презентиран проект за влијанието врз животната средина со изградбата на автопатот А2

Во Кичево денеска беше презентиран проект за влијанието врз животната средина со изградбата на автопатот А2 што ќе ги опфати општините Кичево,

Read more

Поразителни факти за кичевскта депонија

Кичевската депонија е проблем кој повеќе од една деценија ги мачи граѓаните на Кичево. Депонијата е квалификувана како една од

Read more

Катастрофални податоци за загадувањето на реката Темница

Шест пати повисокото ниво на амонијак и дури педесет и четири пати на фосфорот! Ова се резултатите од испитувањето на

Read more