СКАНДАЛ НА ЕП 2013: Словенците забранија истакнување на старото македонско знаме

И денес продолжува забраната за носење на симболот на старото македонско знаме (Ѕвездата од Кутлеш или од Вергина) во салата

Read more

Отежнат сообраќај на Стража, во сила забрана за камиони и автобуси

На патниот правец Гостивар – Кичево на 1,5 километар пред планинскиот превој Стража се уште важи забраната за движење на

Read more

Укината забраната за сообраќај на тешки товарни возила преку Стража

Забраната за сообраќај на тешките товарни возила на патниот правец Гостивар-Кичево преку планинскиот премин Стража е укината утрово во 10 часот и

Read more
Exit mobile version