Тркалезна маса за улогата на локалните власти

Претставници од министерствата, на локалните самоуправи и од граѓанскиот сектор денеска на тркалезна маса дебатираат за улогата на локалните власти во

Read more

Заменикот министер за локална самоуправа во посета на Крушево

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски,  ја посети општина Крушево. На средбата со градоначалникот и претставници од Советот на

Read more

Заменик-министерот Сајкоски во посета на општина Берово

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, ја посети општина Берово. На состанокот со градоначалникот Драги Наџински се разговараше за

Read more

Ѓорѓија Сајкоски ја презеде функцијата заменик министер за локална самоуправа

Новиот заменик министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, денеска во министерството се сретна со својот претходник, досегашниот заменик министер, Сашо

Read more
Exit mobile version