Заменикот министер Сајкоски во посета на општина Берово

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, денес ќе ја посети општина Берово. На средбата со градоначалникот Драги Наџински ќе

Read more
Exit mobile version