Нов земјотрес го потресе југозападниот регион

Апаратите на Сеизмолошката опсерваторија при Природно- математичкиот факултет во Скопје, синоќа во 23 часот и 57 минути, регистрираа земјотрес. Земјотресот

Read more
Exit mobile version