ФОТО: Скопје Сити Мол однатре

70 милиони евра инвестиција / 2.000 нови работни места / 90.000 метри квадратни / 150 реномирани светски брендови / огромен

Read more

ZARA на својата страна ги постави македонските цени во денари на своите колекции

Реномираниот светски бренд ZARA на својата официјална веб страница ги претстави македонските цени на производите изразени во денари. На страницата

Read more

Скопје Сити Мол се отвора од вечерва

Реномирани светски брендови и  големи локални трговски марки ќе понуди за потрошувачите од Македонија и од регионот новиот трговски центар

Read more
Exit mobile version