Во Тирана средба меѓу македонскиот и албанскиот министер за земјоделство

Трговската размена меѓу Македонија и Албанија не е на посакуваното нивo и треба да се интензивира преку поблиски средби и

Read more

Повик за поднесување барања за користење средства од ИПАРД Програмата

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој вчера го објави седмиот Јавен повик за доставување на барања за

Read more