Сменет директорот на ЈП Комуналец Кичево, кадар на ДУИ нов директор

Зендел Јонузи од денес е новиот директор на ЈП „Комуналец“ Кичево.  Тој доаѓа на местото на досегашниот прв човек на ова

Read more