Бубе влезе помеѓу најдобрите 50, Зорчион – шампион во Sepultura drum covers!

Љупчо Стефановски официјално е влезен во првите 50 гитаристи, во конкуренција од над 430 пријавени од целиот свет на натпреварот

Read more

Кичевскиот метал бенд Melissa го најавува вториот албум

Скоро по 2,5 години Од издавањето на првиот албум „Stars to the universe“, кичевскиот метал бенд Melissa го најавува и

Read more