ФОТОГАЛЕРИЈА: Пожарот одблиску. Како изгледаше стихијата

Фотографиите се видување на огнената стихија низ очите на пожарникарите и сите кои беа вклучени во справувањето со неа. Овие

Read more

Над 120 интервенции на хеликоптерите и авионите за елиминирање на пожарот крај Кичево

Надлежните органи мораа да вложат максимален напор, како би бил елиминиран пожарот, кој од саботата беснееше во близина на Кичево

Read more

ФОТОГАЛЕРИЈА: Како се гаснеше пожарот над Кичево

Со максимална пожртвуваност на пилотите на армиските хелихоптери и авионот канадер на ДЗС, работниците од Шумското стопанство „Лопушник“, ТППЕ Кичево,

Read more

ФОТО + ВИДЕО: Пожарот крај Кичево се шири во неколку правци

И покрај максималните напори кои ги вложуваат пилотите кои го гасат пожарот кој вчера избувна над Кичево, пожарот се повеќе

Read more

ВИДЕО: Гаснење на големиот пожар над Кичево

Два армиски хелихоптери и најмалку еден авион канадер се вклучени во гасењето на големиот пожар кој вчера избувна над населбата

Read more

ФОТОГАЛЕРИЈА: Фотографии од лице место; Се шири пожарот над Иванидол, засега нема опасност по куќите

Со голема брзина се шири пожарот над населбата Иванидол во Кичево. Стихијата е потпомогната од ветерот кој придонесува за нејзиното

Read more
Exit mobile version