Поранешните фудбалери на Напредок Глишиќ и Митрески, шампиони на Грузија и Азербејџан

Дека Напредок отсекогаш бил расадник на големи фудбалски имиња, најдобра потврда се  Дарко Глишиќ – Динамо Тбилиси и Игор Митрески-Невчи

Read more