Локалните избори ќе се одржат на 24 март

Вељаноски денеска согласно роковите утврдени во Изборниот законик го потпиша Решението за распишување избори на членови на советите на општините

Read more

ДПА со поддршка за ДУИ во Кичево, ДУИ по гласовите на иселениците

Демократската партија на Албанците на Мендух Тачи најави дека ќе го поддржи кандидатот за градоначалник од ДУИ за Кичево. ДПА

Read more
Exit mobile version