Двајца кичевчани во новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната редовна седница го избра новиот состав на Извршниот комитет на партијата поради истекот  на двегодишниот  мандат

Read more

Можно е вечерва ВМРО-ДПМНЕ да утврди кандидат за градоначалник на Кичево

На вечерашниот Извршен комитет на владејачката ВМРО-ДПМНЕ се очекува да се одлучи за неколку кандидатури за градоначалници на претстојните Локални

Read more
Exit mobile version