Заврши XX-та јубилејна Интернационална кичевска ликовна колонија

Вчера заврши дваесеттата јубилејна Интернационална кичевска ликовна колонија. Со 28 учесници од 16 држави, ова беше една од најбогатите и

Read more

ФОТО: Кичевска ликовна колонија 2013!

Интернационалната кичевска ликовна колонија се ближи кон својот крај. А ние како добри домаќини направивме кратка фото ретроспектива на дел

Read more