Протестот на кичевските гимназијалци заврши мирно, насилниците мора да одговараат

Мирно и достоинствено помина денешниот протест на кичевските гимназијалци. Беа собрани ученици од сите генерации кои уште еднаш ги истакнаа

Read more

Тежок инцидент во кичевската гимназија, протести и бојкот на наставата

Завчера се случил тежок инцидент во кичевската гимназија „Мирко Милески” откако три македонски момчиња (Р.П., А.Ј. и К.П.) биле пречекани,

Read more

Македонија – Србија прогласен за натпревар со висок ризик

Вечерашниот дуел од кфалификациите за СП 2014 помеѓу селекциите на Македонија и Србија е прогласен за натпревар од висок ризик.

Read more
Exit mobile version