Нов успех на кичевските извидници од „Мирко Милески“

Извидничкиот одред „Мирко Милески“ од Кичево изминатиот викенд гостуваше на Државниот Извиднички Ориентационен Натпревар. На натпреварот  настапи со преку 40

Read more