Facebook попис: Колку Кичевчани има вкупно?

Facebook има над 1,4 милијарди корисници. Можностите кои ги нуди facebook за користење на некои од податоците кои ги поседува,

Read more

Ивановски во сесијата на Лари Кинг на WCIT 2012 во Монтреал

Од 22 до 24 октомври 2012 година, во Монтреал, Канада, ќе се одржи 18-от Светски конгрес за информатичка технологија. Светските

Read more

Груевски повика на заедништво за силна Македонија

Со порака за заедништво, слога и солидарност, без поделби, за изградба на силна и почитувана Македонија, премиерот Никола Груевски се

Read more
Exit mobile version