Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез:

Read more

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен

Read more

Кичево викенд шема (5 – 7 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево – Петок: Од кол на кол, почеток: 19.00 влез: 50 денари  

Read more

Кичево викенд шема (28 – 30 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Сабота: „2012 – Последните Македонци“, почеток: 19.00 часот влез: 50 денари Клуб

Read more

Кичево викенд шема (14 – 16 ноември 2014)

Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Бутел 2014 (Кадети), почеток: 11.00 влез: / Клуб Маало Петок:

Read more

Кичево викенд шема (7 – 9 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: ИЗЛОЖБА “ЗАД СТАКЛОТО“, почеток: 20.00   Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар

Read more

Кичево викенд шема (31 октомври – 2 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок/Сабота/Недела: Филм: „До Балчак“, почеток: 20.00 влез: 100 денари Клуб Имиџ Петок:

Read more

Кичево викенд шема (24 – 26 октомври 2014)

Клуб Имиџ Петок: After Work Party – Dj Micko, почеток: 15 до 18 часот, влез: / Петок: Dj Branchez (City

Read more

Кичево викенд шема (10 – 12 јануари 2014)

Клуб Војаџер Петок: DJ MILAN, почеток: 23.00 влез: / Сабота: SARAH MACE LIVE, почеток: 23.00 влез: / * * *

Read more