Автопатот кон Кичево ќе се гради со кинески средства

Автопатот Гостивар – Кичево – Охрид како и Миладиновци – Штип ќе се градат со кинески средства – пренесува порталот

Read more

Дали и кичевчани се борат во Сирија?

Откако во вторникот во македонските медиуми беше објавена веста дека во Сирија загинал 28 годишниот Расим Зеќири од гостиварското село

Read more
Exit mobile version