Изложба на кичевскиот уметник Бане Наумоски во Скопје

Кичевскиот уметник Благојче Наумоски – Бане во вторник, 13 ноември ќе одржи изложба во Кинотеката на Македонија во Скопје, под

Read more
Exit mobile version