Отворена изложба „Кичево низ разгледници“

Во Музеј „Западна Македониа во НОВ“-Кичево, вчеравечер беше отворена изложбата „Кичево низ разгледници“. Изложбата, прва од ваков вид во кичевскиот

Read more

Изложба „Кичево низ разгледници“

Од 15-ти ноември во Националната установа Музеј „Западна Македонија во НОВ“ – Кичево ќе биде отворена изложбата  „Кичево низ разгледници“.

Read more