Милошоски: Изградбата на автопатиштата ја има најголемата поддршка помеѓу граѓаните (ВИДЕО)

Пратениците во рамките на 74. собраниска седница расправаат по Предлог законот за реализација на инфраструктурни проекти за изградба на автопат Миладиновци-Штип

Read more
Exit mobile version