ФОТОГАЛЕРИЈА: Деветти Меѓународен детски фолклорен фестивал „Кичево 2013“

Дефиле на игроорците по градските улици  во Кичево. Учесниците поздравени од големиот број добронамерници кои излегоа на улица да ги

Read more