ФОТОГАЛЕРИЈА: Деветти Меѓународен детски фолклорен фестивал „Кичево 2013“

Дефиле на игроорците по градските улици  во Кичево. Учесниците поздравени од големиот број добронамерници кои излегоа на улица да ги

Read more
Exit mobile version