И кичевчанец уапсен со „Кумановската група“

Десетчлена криминална група е осомничена дека „оперирала“ со лажни платежни картички, купувајќи брендирана облека и парфеми, мобилни телефони, цигари, бензин

Read more

Градоначалникот на Кичево ги пречека инвеститорите од Турција

Денеска во општина Кичево, градоначалникот Благоја Деспотоски им беше домаќин на претставниците од стопанската комора на Измир, Република Турција. Турската

Read more
Exit mobile version