Колумна: Со целиот авторитет за Ташко!

Почитувани Кичевчани, почитувани млади сограѓани, дипломци, млади магистри и идни претприемачи, сакам од се срце да ја споделам оваа моја

Read more

Кичево абер пристигна

Минатата година одбележавме голем број јубилеи, десет години од ова, дваесет од тоа, со исто темпо продолжуваме и годинава, со

Read more

Колумна: Шчо напраифме со музиката и шчо требит да праиме

Само што дојде летото започнаа да се организираат летни фестивали и други настани на многу места по земјава. И се

Read more