Командант Талибани „ќе командува“ во Идризово (видео)

Министерството за внатрешни работи со највисоки безбедносни мерки и со исклучително силно полициско обезбедување, го превзеде 33-годишниот Метин Ислами инаку

Read more
Exit mobile version