ФОТО: Напредува изградбата на новите конаци на манастирот Света Богородица Пречиста

Со одлично темпо напредува изградбата на конаците во манастирот Света Богородица Пречиста крај Кичево. Темелите беа поставени на големиот верски

Read more

ФОТО: Како ќе изгледаат новите конаци на манастирот Богородица Пречиста

Новите конаци на манастирот Света Богородица Пречиста се градат на местото на некогашните конаци кои изгореле кон средината на минатиот

Read more
Exit mobile version