Агенцијата за млади и спорт објави Конкурс за млади уметници

Агенцијата за млади и спорт објави Конкурс за млади уметници, за изложба „Young art 2015“ која ќе биде поставена во Националната галерија

Read more

Конкурс за запишување ученици во кичевските гимназии 2013-2014

Средните училишта во Кичево, „Мирко Милески“ и „Дрита“, за учебната 2013/14 имаат вкупно 1156 слободни места. Пријавувањето и запишувањето на

Read more
Exit mobile version