„Рок класика“ – концерт на гудачкиот квартет „Вива Стрингс“ во Кичево

Во големата сала од Центарот за култура во Кичево, синоќа концерт одржа гудачкиот квартет Вива Стрингс, насловен „Рок класика“. Концертот

Read more
Exit mobile version